Leadeal varmistaa tuloksellisen myynnin

Leadeal on erikoistunut asiakashankintaan, myyntiin ja tapahtumaedustukseen.
Leadeal haluaa olla mukana kasvattamassa myyntiäsi, jotta sinä voit tehdä enemmän tulosta. Yhteistyöstä on sinulle aidosti hyötyä ja se näkyy myös myyntituloksissa.

Anna Leadealin hankkia asiakkaat ja säästät aikaa ja rahaa. Leadealin hinnoittelu on kustannustehokas ja kilpailukykyinen. Palvelusta riippuen sovittavissa sekä kiinteä että tulospohjainen hinta.

Nykyaikainen ja tehokas

Leadealin tavoitteena on antaa asiakasyrityksestä paras mahdollinen kokemus sen asiakkaille ja potentiaalisille asiakkaille. Pitkäaikaiset yhteistyökumppanuudet sekä asiakastyytyväisyys ovat signaaleja siitä, että työ on tehty hyvin.

Pienenä yrityksenä Leadeal pystyy toimimaan tehokkaasti ja ketterästi. Palvelua saa tarvittaessa nopeallakin aikataululla. Yrityksen kotipaikka on Etelä-Pohjanmaalla, mutta palveluita on saatavilla koko Suomeen.

Intohimona myynti ja tyytyväiset asiakkaat

Leadealin perustaja Oona Huhtamäki on tuloshakuinen myynnin ammattilainen, joka rakastaa asiakaskohtaamisia. Oonassa yhdistyvät energinen ja positiivinen asenne, myynnillinen työskentelyote sekä Etelä-Pohjalainen mentaliteetti: sovitut työt hoidetaan luotettavasti, varmasti ja asiakkaan etu edellä. Anna Oonan valloittaa asiakkaat puolellesi!

Oonasta sanottua

Oonaa on kuvailtu esimerkiksi näin:
“Oonalle asiakas on ykkönen.”
“Hoitaa asian kuin asian täydellä sydämellä ja tarttuu tuumasta toimeen empimättä.”
“Oonalla on uskomaton paineensietokyky ja huippu ihmistuntemus.”
“Ihmisläheinen, sydämellinen, nauravainen ja helposti lähestyttävä.”

Leadeal auttaa sinua kasvattamaan myyntiäsi

Leadeal tarjoaa kokonaisvaltaisia myynnin edistämisen sekä uusasiakashankinnan palveluita tuloshakuisesti ja asiakaslähtöisesti:

  • Liidien kerääminen, kontaktointi ja dokumentointi
  • Uusasiakashankinta
  • Buukkaus
  • Tapahtumaedustus
  • Somenäkyvyys
  • Myynnin ulkoistaminen