Tehoa, tarkkuutta & tulosta

Uusasiakashankinta ja myynti uudelle tasolle ulkoistettuna

Tarvitseeko yrityksesi apua asiakashankintaan ja myynnin kasvattamiseen? Tarjoamme myynnin ja asiakashankinnan paketin tuloksellisesti alusta loppuun. Anna meidän hankkia asiakkaasi ja säästä yrityksesi resursseja. 

Räätälöidään paketti, joka saa myynnin kukoistamaan.

Myynti ja asiakashankinta, älykkäästi

Haluatko tehdä enemmän tulosta ja viedä myyntisi uudelle tasolle? Tavoitamme yrityksesi uudet asiakkaat kustannustehokkaasti ja tuloksellisesti. Myynnin ulkoistamisella, sekä tehokkaalla tekoälyn käytöllä varmistamme, että myyntilukusi kasvavat juuri kuten sovimme. Luota asiantuntevaan kumppaniin huippuluokan tuloksilla.

Ulkoista asiakaskontaktointi ja myyntipalaverien ajanvaraus!

Potentiaalisten asiakkaiden kontaktointi vie aikaa ja resursseja. Ulkoistamalla asiakaskontaktoinnin säästät oman yrityksesi myyjien aikaa. He saavat laadukkaita liidejä, ajantasaisen asiakasrekisterin ja valmiiksi buukatut myynti tapaamiset. Leadealin hankkimat liidit ovat laadukkaita ja oikeasti potentiaalisia asiakkaita, jotka antavat aitoa lisäarvoa yrityksellesi. Näin ei haaskata kenenkään aikaa.

Buukkaus on myynnin aikaavievin osa ja siksi se kannattaa ulkoistaa. Ulkoistetusta asiakashankinnasta on apua etenkin silloin, jos kontaktoitavaa on paljon. Messujen jälkeen potentiaalisia asiakkaita täytyy lähestyä mahdollisimman nopeasti ja varata aika myyntipalaveriin. Jos yrityksesi lanseeraa uuden tuotteen tai palvelun, voi ulkoistettu buukkari kontaktoida nykyiset ja vanhat asiakkaat. 

Samalla saadaan päivitettyä myös asiakasrekisteriä ajantasalle ja kerättyä arvokasta tietoa asiakastarpeista.

Ota Leadeal kumppaniksi ja saat selviä tuloksia!

Myyntiorientoitunut ammattilainen tapahtumaasi

Messut ja myyntitapahtumat ovat isoja markkinointipanostuksia. Jotta saat kaiken irti tilaisuudesta, tarvitset tapahtumaasi ammattitaitoisen, myyntihenkisen ja energisen myynnin ammattilaisen. Yhteistyöstä Leadealin kanssa on sinulle aidosti hyötyä.

Myynnin ammattilaisemme perehtyy etukäteen yrityksen tuotteisiin ja palveluihin ja kauppaa tehdään tarvittaessa heti paikan päällä. Käyttämällä ulkoistettua myynnin ammattilaista takaat asiakkaillesi positiivisen kokemuksen ja tavoitat tapahtuman kävijöistä oikean kohderyhmän, jonka kanssa jatkat kaupantekoa menestyksellä tapahtumaan jälkeen.

Buustia yrityksellesi somesta?

Tarvittaessa Leadeal nostaa tuotteesi tai palvelusi näkyviin myös sosiaalisessa mediassa. Kun otat Leadealin kumppaniksesi esimerkiksi myyntitapahtumaan, saat aina myös somenäkyvyyttä Leadealin somekanavissa. Tiedustele mahdollisuutta myös kaupallisiin yhteistöihin!